flowplus-zwart

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Airco installateur

Airco is alomtegenwoordig en vindt u echt overal: thuis én op kantoor.

De laatste jaren krijgen we steeds meer te maken met zware temperatuurschommelingen, wat de inspanningen om een aangenaam leefklimaat te creëren thuis of op kantoor des te uitdagender maakt. Een airco plaatsen zorgt niet alleen voor verkoeling op zomerse dagen, maar ook voor extra warmte tijdens de kilte van het tussenseizoen en de winter. Je airco laten plaatsen doe je best door een erkend airco installateur. Je wordt begeleid van A tot Z in je keuze voor het juiste airco systeem en door de installatie van je airco door een professional te laten uitvoeren hou je – letterlijk en figuurlijk – zelf het hoofd koel.

Flowplus is een jong bedrijf dat als airco installateur uit de omgeving van Wilrijk en Antwerpen al enkele jaren voor de nodige verkoeling zorgt. Wij zijn actief in heel België.

Waarom een airco plaatsen?

De technologie van airco is er de voorbije jaren sterk op vooruit gegaan. Als airconditioning installateur houden we dan ook de vinger aan de pols en werken we enkel met airco systemen die de verwachtingen inlossen én energiezuinig zijn.

Airconditioning maakt het leven aangenamer. Je geniet met de juiste airco installatie het hele jaar door van een gelijkmatige leeftemperatuur; bovendien zorgt airco ervoor dat je werkt, leeft en slaapt in schone, gefilterde lucht. De pijnpunten die vroeger vaak werden aangehaald, zijn bij de nieuwe generatie airco systemen intussen al lang verleden tijd. Airco’s zijn energiezuiniger dan ooit, werken fluisterstil en zijn met de nieuwste technieken te besturen.

Afhankelijk van de situatie bij jou thuis of op kantoor, kies je best voor een split systeem of een multisplit systeem. Kiezen tussen de verschillende airco systemen doe je op basis van het aantal airconditioning units dat binnen moet worden geplaatst, iets waar je airco installateur je graag bij begeleidt. 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 14 recensies
brett buysen
brett buysen
Top service. Eerlijk,Goeie prijs. Toffe aangename mensen. Zeker een aanrader
Dirk Callens
Dirk Callens
We gingen onze oude oplaadkachels vervangen door een airco installatie om zuinig en efficiënt te verwarmen. Ik zocht een bedrijf uit de omgeving met uitstekende referenties: Flowplus. Vanaf het eerste contact met Dylan tot de afgewerkte installatie: TOP! Ik ben blij dat ik hun de installatie van 2 Daikin buitenunits en 7 binnenunits toevertrouwde: alles verliep volgens afspraak en werd met grote zorg geïnstalleerd. Een geweldig team (ze waren hier met 5), erg professioneel, hebben massa's ervaring, kennen hun zaak en zijn op elkaar ingespeeld. Ze zijn ook erg bezorgd voor de schoonmaak en details. Het Daikin materiaal geeft ook het gewenste resultaat: lekker warm en geluidsarm. Koelen kan dus ook maar dat is in dit herfstweer niet aan de orde. We zijn dus erg blij met onze keuze van Flowplus, een aanrader!
Nicole Van Schil
Nicole Van Schil
Arno, Dylan , Alexander en nog 2 collega's, ons huis helemaal voorzien van airco's voor verwarming en koeling. Wat een team, mensen die hun vak kennen en dit tot in de puntjes uitvoeren. Een aanrader... Merci Flowplus team, you are the best , Nicole en Dirk
Tim Poelmans
Tim Poelmans
Heel blij dat we Dylan en z’n team hebben gekozen voor de plaatsing van onze airco’s. Topgasten die weten wat ze doen en heel proper werken! Ik kan ze alleen maar aanraden!
Marc Verboven
Marc Verboven
Dylan en Arno zijn een super team! Ze weten waar ze mee bezig zijn, hebben een goed zicht op de mogelijkheden van de ruimtes. Alles werd netjes geplaatst en proper opgeleverd. Een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen. Merci mannen. 👍👍👍 M&L
Ivan Kempeneers
Ivan Kempeneers
Wat een professionalisme. Een installatie thuis van 12 airco met warmtepomp, 4 caravans met warmtepomp en airco en tenslotte een warmtewaterboiler. Alles perfect verlopen en een zeer propere afwerking. Er zijn al nieuwe doorgegeven. Bedankt Dylan en Arno. Het was zeer leuk samen te werken. Ik beveel jullie zeker aan.
Claudia Boonen
Claudia Boonen
Pas airco laten installeren door Flow Plus. De binnenunits zien er zeer proper en stijlvol uit. We hebben geopteerd voor die met wat meer opties en nog geen seconde spijt van. De mannen hebben hun werk ook heel netjes gedaan en afgewerkt. Qua prijs zitten zij ook echt heel erg goed. Profiteer zeker nog van de 6% ;)
isam el osri
isam el osri
ik heb 4 binnen units laten installeren in heel het huis en 1 buiten unit op het dak .Zeer snel en proper gewerkt en ook de werkplaatsen proper achtergelaten en ook heel vriendelijke en professioneel werkmannen geven veel tijd en uitleg voor het installeren en ook daarna zeker een aanrader deze firma en prijs en kwaliteit onverslaanbaar echt top !!!!!!!
Ingrid De Decker
Ingrid De Decker
Wij zijn uiterst tevreden over het vakmanschap van Dylan en Arno van de firma Flowplus. Proper werk en plaatsing van de airco's, zowel binnen als buiten. Goede en duidelijke inlichtingen gekregen zowel voor de werken als erna. Een firma die we zeker aanbevelen.

De verschillende airconditioning systemen

Afhankelijk van de situatie bij jou thuis of op kantoor, kies je best voor een split systeem of een multisplit systeem. Kiezen tussen de verschillende airco systemen doe je op basis van het aantal airconditioning units dat binnen moet worden geplaatst, iets waar je airco installateur je graag bij begeleidt.

De verschillende airco modellen

Kiezen voor een onzichtbaar airco systeem of mag het best gezien worden? Je airco installateur kan je wegwijs maken doorheen de verschillende types airco die voor jouw kantoor of huis best in aanmerking komen.