flowplus-zwart

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Airco installateur Wilrijk

Airco in Wilrijk

Al een geruime tijd mag Flowplus zich specialist noemen in het installeren en onderhouden van airco in de buurt van Wilrijk en ver daar buiten. Als airco installateur werken wij steevast met kwalitatieve merken zoals Daikin en LG. Wij denken graag mee met je. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat, we helpen je graag.

Installatie van airco in Wilrijk

De temperatuurschommelingen van de laatste jaren maken een aangenaam leefklimaat in je huis of op kantoor een pak uitdagender. Een airconditioning zorgt voor heerlijke verkoeling op de warme zomerse dagen maar ook voor extra warmte tijdens de koudere dagen van het tussenseizoen en de winter.

Nood aan een onderhoud of installatie van een gloednieuwe airconditioning? Wilt u genieten van een perfecte service? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

Airco modellen

Afhankelijk van de situatie bij jou thuis of op kantoor, kies je best voor een split systeem of een multisplit systeem. Kiezen tussen de verschillende airco systemen doe je op basis van het aantal airconditioning units dat binnen moet worden geplaatst, iets waar je airco installateur je graag bij begeleidt.

Kiezen voor een onzichtbaar airco systeem of mag het best gezien worden? Je airco installateur kan je wegwijs maken doorheen de verschillende types airco die voor jouw kantoor of huis best in aanmerking komen.

Een airco is een mooie aanwinst voor je woning of kantoor, maar zal enkel optimaal renderen én een lange levensduur kennen als je je airco installatie ook goed onderhoudt. Een jaarlijks onderhoud van je airco systeem is dan ook niet overdreven.