flowplus-zwart

03 375 09 00

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Airco
Een airco in de badkamer

Heel wat mensen opteren voor een aircosysteem in de woon- en slaapkamer, maar wist je dat een airco ook in de badkamer een meerwaarde kan hebben? Wij geven je een aantal redenen mee om een airconditioning in de badkamer te overwegen.

Lees verder
Warmtepompen
Koelen met je warmtepomp

Het klinkt misschien wat raar, koelen met een warmtepomp, maar het is perfect mogelijk. Bovendien is het energiezuinig en kostenefficiënt.

Lees verder
Ventilatie
De beste plaatsen voor je ventilatie

Een gezond leefklimaat? Dan is een goede ventilatie essentieel. Stel je je de vraag waar je het beste je ventilatiesysteem installeert? Dan vertellen we je bij Flowplus dat graag.

Lees verder
Ventilatie
Het belang van een goede luchtvochtigheid

In de zomer heb je er misschien minder last van, maar hoe kouder, hoe droger de lucht binnen. De verwarming zorgt immers voor vermindering van de luchtvochtigheid. Een klimaat waarin virussen goed gedijen.

Lees verder
Warmtepompen
Waarom kiezen voor een lucht-lucht warmtepomp?

Bij Flowplus hebben we een ruim aanbod aan verschillende warmtepompen. Eén daarvan is de lucht-lucht warmtepomp. Een populaire warmtepomp bij particulieren. Maar waarom kiezen heel wat mensen voor dit type warmtepomp? Wij zetten alvast de voordelen en de aandachtspunten van de lucht-lucht warmtepomp voor je op een rijtje.

Lees verder
Airco
Het onderhoud van je airco

Op warme dagen is een airco geweldig en heel wat airconditioning kan je ook gebruiken om te verwarmen. Een kwalitatieve airco gaat jaren mee, zeker als je deze goed onderhoud of beter nog, laat onderhouden. In deze blog willen we je wijzen op het belang van een goed onderhoud van je airco. Iets wat we bij Flowplus graag voor onze rekening nemen.

Lees verder
Ventilatie
Waarom ventileren nuttig is?

Goed isoleren is één ding, want daardoor verbruik je minder energie. Maar goed isoleren kan ook voor problemen met de luchtkwaliteit zorgen. Voldoende ventileren is dan ook de boodschap. Weet trouwens dat goed ventileren niet tot warmteverlies hoeft te leiden.

Lees verder
Logo_atap_3-1.png
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.