flowplus-zwart

+32 494 49 51 84 of +32 495 56 94 18

Vuurmolenstraat 27 | 2610 Wilrijk

Warmtepomp installateur

Laat u verwarmen door een warmtepomp, da’s een slimme keuze!

Laat u verwarmen door een warmtepomp, da’s een slimme keuze!

4 redenen om over te schakelen naar een warmtepomp

1. Lager energieverbruik = goedkopere energiefactuur!
2. Tot 50 % minder CO2-uitstoot in vergelijking met een klassiek verwarmingselement = milieuvriendelijk!
3. Erg makkelijk te installeren = geen schoorsteen of gasaansluiting nodig.
4. Kan aangesloten worden op een bestaande leiding of vloerverwarming.

Flowplus biedt u verschillende mogelijkheden aan:

 

1. Lucht-lucht warmtepompen

Met een energierendement van A+++ is dit de meest zuinige warmtepomp. 80 % van de energie wordt uit de lucht gehaald en slechts 20 % uit elektriciteit. De meest voorkomende lucht-lucht warmtepomp is een split airco: dit bestaat uit een binnen- en buitenunit. De multi-split airco bestaat uit meerdere binnenunits en één buitenunit.

 

2. Lucht-water warmtepompen

Dit milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel op aardgas of stookolie zet buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor uw sanitair of centrale verwarming.

 

3. Water-water warmtepompen

De warmte die in het grondwater aanwezig is, wordt gebruikt om uw woning of werkruimte te verwarmen. Dit geothermische verwarmingssysteem bereikt het
hoogste rendement van alle warmtepompen, maar door de uitgebreide installatiekosten ligt de kostprijs van dit systeem wel wat hoger.

Gebaseerd op 10 recensies
Ivan Kempeneers
Ivan Kempeneers
Wat een professionalisme. Een installatie thuis van 12 airco met warmtepomp, 4 caravans met warmtepomp en airco en tenslotte een warmtewaterboiler. Alles perfect verlopen en een zeer propere afwerking. Er zijn al nieuwe doorgegeven. Bedankt Dylan en Arno. Het was zeer leuk samen te werken. Ik beveel jullie zeker aan.
Claudia Boonen
Claudia Boonen
Pas airco laten installeren door Flow Plus. De binnenunits zien er zeer proper en stijlvol uit. We hebben geopteerd voor die met wat meer opties en nog geen seconde spijt van. De mannen hebben hun werk ook heel netjes gedaan en afgewerkt. Qua prijs zitten zij ook echt heel erg goed. Profiteer zeker nog van de 6% 😉
isam el osri
isam el osri
ik heb 4 binnen units laten installeren in heel het huis en 1 buiten unit op het dak .Zeer snel en proper gewerkt en ook de werkplaatsen proper achtergelaten en ook heel vriendelijke en professioneel werkmannen geven veel tijd en uitleg voor het installeren en ook daarna zeker een aanrader deze firma en prijs en kwaliteit onverslaanbaar echt top !!!!!!!
Koen Verhulst
Koen Verhulst
Vakmannen die hun woorden omzetten in kwaliteitsvolle daden.
Ingrid De Decker
Ingrid De Decker
Wij zijn uiterst tevreden over het vakmanschap van Dylan en Arno van de firma Flowplus. Proper werk en plaatsing van de airco’s, zowel binnen als buiten. Goede en duidelijke inlichtingen gekregen zowel voor de werken als erna. Een firma die we zeker aanbevelen.
Christof Markant
Christof Markant
Zeer tevreden van de snelle service. Ook de afwerking is zeer proper gedaan.
Krzysztof Barcikowski
Krzysztof Barcikowski
Echte vakmannen,zeer proper gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn. Ik zal ze zeker aan mijn vrienden aanraden.
davy smits
davy smits
Laatst door Dylan en Arno van Flowplus een Daikin aircosysteem laten installeren. Gestart met een uitgebreide duidelijke offerte! Op tijd volgens afspraak, vriendelijk en professioneel, kwaliteitsmateriaal en dan ook nog aan een mooie/scherpe prijs. Installatie is gebeurd zoals vooraf afgesproken. Er werd keurig/netjes en ordelijk gewerkt met oog voor detail. De werf werd opgekuist en proper achtergelaten! Niets dan lof! Ik raad jullie in de toekomst overal aan. Bedankt! Davy & Cindy
Andere producten

Expertise koppelen aan discipline en precisie.

Met de nodige zorg, werken we uw project tot in de puntjes af. Onze specialisten staan tevens ten allen tijd klaar met raad en daad. Nog niet helemaal zeker welke keuzes u gaat maken? Geen enkel probleem. Contacteer ons, praat met ons en laat u overtuigen.

Logo_atap_3-1.png
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.