flowplus-zwart

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Warmtepompen

Laat u verwarmen door een warmtepomp, da’s een slimme keuze!

Laat u verwarmen door een warmtepomp, da’s een slimme keuze!

4 redenen om over te schakelen naar een warmtepomp

1. Lager energieverbruik = goedkopere energiefactuur!
2. Tot 50 % minder CO2-uitstoot in vergelijking met een klassiek verwarmingselement = milieuvriendelijk!
3. Erg makkelijk te installeren = geen schoorsteen of gasaansluiting nodig.
4. Kan aangesloten worden op een bestaande leiding of vloerverwarming.

Flowplus biedt u verschillende mogelijkheden aan:

 

1. Lucht-lucht warmtepompen

Met een energierendement van A+++ is dit de meest zuinige warmtepomp. 80 % van de energie wordt uit de lucht gehaald en slechts 20 % uit elektriciteit. De meest voorkomende lucht-lucht warmtepomp is een split airco: dit bestaat uit een binnen- en buitenunit. De multi-split airco bestaat uit meerdere binnenunits en één buitenunit.

 

2. Lucht-water warmtepompen

Dit milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsketel op aardgas of stookolie zet buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor uw sanitair of centrale verwarming.

 

3. Water-water warmtepompen

De warmte die in het grondwater aanwezig is, wordt gebruikt om uw woning of werkruimte te verwarmen. Dit geothermische verwarmingssysteem bereikt het
hoogste rendement van alle warmtepompen, maar door de uitgebreide installatiekosten ligt de kostprijs van dit systeem wel wat hoger.

Uitstekend
Gebaseerd op 14 recensies
brett buysen
brett buysen
Top service. Eerlijk,Goeie prijs. Toffe aangename mensen. Zeker een aanrader
Dirk Callens
Dirk Callens
We gingen onze oude oplaadkachels vervangen door een airco installatie om zuinig en efficiënt te verwarmen. Ik zocht een bedrijf uit de omgeving met uitstekende referenties: Flowplus. Vanaf het eerste contact met Dylan tot de afgewerkte installatie: TOP! Ik ben blij dat ik hun de installatie van 2 Daikin buitenunits en 7 binnenunits toevertrouwde: alles verliep volgens afspraak en werd met grote zorg geïnstalleerd. Een geweldig team (ze waren hier met 5), erg professioneel, hebben massa's ervaring, kennen hun zaak en zijn op elkaar ingespeeld. Ze zijn ook erg bezorgd voor de schoonmaak en details. Het Daikin materiaal geeft ook het gewenste resultaat: lekker warm en geluidsarm. Koelen kan dus ook maar dat is in dit herfstweer niet aan de orde. We zijn dus erg blij met onze keuze van Flowplus, een aanrader!
Nicole Van Schil
Nicole Van Schil
Arno, Dylan , Alexander en nog 2 collega's, ons huis helemaal voorzien van airco's voor verwarming en koeling. Wat een team, mensen die hun vak kennen en dit tot in de puntjes uitvoeren. Een aanrader... Merci Flowplus team, you are the best , Nicole en Dirk
Tim Poelmans
Tim Poelmans
Heel blij dat we Dylan en z’n team hebben gekozen voor de plaatsing van onze airco’s. Topgasten die weten wat ze doen en heel proper werken! Ik kan ze alleen maar aanraden!
Marc Verboven
Marc Verboven
Dylan en Arno zijn een super team! Ze weten waar ze mee bezig zijn, hebben een goed zicht op de mogelijkheden van de ruimtes. Alles werd netjes geplaatst en proper opgeleverd. Een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen. Merci mannen. 👍👍👍 M&L
Ivan Kempeneers
Ivan Kempeneers
Wat een professionalisme. Een installatie thuis van 12 airco met warmtepomp, 4 caravans met warmtepomp en airco en tenslotte een warmtewaterboiler. Alles perfect verlopen en een zeer propere afwerking. Er zijn al nieuwe doorgegeven. Bedankt Dylan en Arno. Het was zeer leuk samen te werken. Ik beveel jullie zeker aan.
Claudia Boonen
Claudia Boonen
Pas airco laten installeren door Flow Plus. De binnenunits zien er zeer proper en stijlvol uit. We hebben geopteerd voor die met wat meer opties en nog geen seconde spijt van. De mannen hebben hun werk ook heel netjes gedaan en afgewerkt. Qua prijs zitten zij ook echt heel erg goed. Profiteer zeker nog van de 6% ;)
isam el osri
isam el osri
ik heb 4 binnen units laten installeren in heel het huis en 1 buiten unit op het dak .Zeer snel en proper gewerkt en ook de werkplaatsen proper achtergelaten en ook heel vriendelijke en professioneel werkmannen geven veel tijd en uitleg voor het installeren en ook daarna zeker een aanrader deze firma en prijs en kwaliteit onverslaanbaar echt top !!!!!!!
Ingrid De Decker
Ingrid De Decker
Wij zijn uiterst tevreden over het vakmanschap van Dylan en Arno van de firma Flowplus. Proper werk en plaatsing van de airco's, zowel binnen als buiten. Goede en duidelijke inlichtingen gekregen zowel voor de werken als erna. Een firma die we zeker aanbevelen.
Andere producten

Expertise koppelen aan discipline en precisie.

Met de nodige zorg, werken we uw project tot in de puntjes af. Onze specialisten staan tevens ten allen tijd klaar met raad en daad. Nog niet helemaal zeker welke keuzes u gaat maken? Geen enkel probleem. Contacteer ons, praat met ons en laat u overtuigen.