flowplus-zwart
Een waaier aan keuzes

De verschillende airco modellen

Kiezen voor een onzichtbaar airco systeem of mag het best gezien worden? Je airco installateur kan je wegwijs maken doorheen de verschillende types airco die voor jouw kantoor of huis best in aanmerking komen.

Airco wandmodel

Een airco wandmodel is de meest gekende koeloplossing én een van de meest compacte mogelijkheden. De nieuwe airconditioning wandmodellen zijn al een pak esthetischer én compacter dan de vorige generatie airco’s. De Daikin Stylish wandairco is zelfs bekroond voor zijn knappe, gestroomlijnde vormgeving. Airco wandmodellen bestaan in verschillende uitvoeringen en kleuren. Vraag je airco installateur naar de mogelijkheden.

Airco installatie mogelijk van Daikin Stylish, Daikin Emura, Daikin Perfera, Daikin Comfora, Daikin Urura Sarara, LG Artcool en LG Dualcool

Airco vloermodel

Een airco vloermodel wordt vooral gekozen om te plaatsen onder een vensterbank of nis. In tegenstelling tot airco wandmodellen, blazen de vloermodellen lucht naar boven zodat ze minder tocht creëren. Ze zijn laag genoeg om onder een (standaard) raam te passen.

Airco installatie mogelijk van Daikin Perfera

Airco inbouwunits

Wie echt een strakke omgeving wilt, kan opteren voor een airco inbouwunit. Het gaat hier om een onzichtbaar airco systeem dat in een verlaagd plafond of een valse wand wordt weg gewerkt. Er is enkel een rooster zichtbaar waar de lucht doorheen wordt geblazen. De juiste installatie is hier elementair, iets waar je bij je Flowplus erkend airco installateur voor aan het goede adres bent.

Airco inbouwunits werken altijd met een buitenunit. Hoewel een airco inbouwunit de meest esthetische is van de verschillende types airco, is dit airco systeem ook net iets prijziger dan de andere varianten. Niet alleen moet het systeem worden omkast, ook moet er een toegang worden gecreëerd voor onderhoud of herstellingen.

Offerte nodig voor een airco installatie in Wilrijk of Antwerpen? Contacteer ons!

We luisteren

We luisteren naar u en analyseren uw project om een zo optimaal mogelijk comfort te creëren.

We plaatsen

Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor
een vlugge installatie.

We adviseren

We komen gratis ter plaatse en geven u ons persoonlijk
en technisch advies.

We maken waar

Wij zorgen ervoor dat u zich verder geen zorgen meer hoeft te maken over het project.

We calculeren

We bezorgen u een gedetailleerde en duidelijke offerte op maat. Geen addertjes onder het gras.

We onderhouden

Flowplus zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud: daar zorgen wij voor.

ENKELE REALISATIES
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image