flowplus-zwart

03 375 09 00

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Heat pump installer

Get heated by a heat pump, that’s a smart choice!

Get heated by a heat pump, that’s a smart choice!

4 reasons to switch to a heat pump

1. Lower energy consumption = cheaper energy bill!
2. Up to 50% less CO2 emissions compared to a conventional heating element = environmentally friendly!
3. Very easy to install = no chimney or gas connection needed.
4. Can be connected to an existing pipe or floor heating system.

Flowplus offers you several possibilities:

1. Air-to-air heat pumps

With an energy efficiency rating of A+++, this is the most economical heat pump. 80% of the energy is taken from the air and only 20% from electricity. The most common air-to-air heat pump is a split air conditioner: this consists of an indoor and outdoor unit. The multi-split air conditioner consists of multiple indoor units and one outdoor unit.

 

2. Air-water heat pumps

This environmentally friendly alternative to the traditional natural gas or fuel oil boiler converts outside air into hot water for your plumbing or central heating in an energy-efficient manner.

 

3. Water-to-water heat pumps

The heat present in the groundwater is used to heat your home or work space. This geothermal heating system reaches the
highest efficiency of all heat pumps, but due to the extensive installation costs, the cost of this system is somewhat higher.

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Dirk Callens
Dirk Callens
We gingen onze oude oplaadkachels vervangen door een airco installatie om zuinig en efficiënt te verwarmen. Ik zocht een bedrijf uit de omgeving met uitstekende referenties: Flowplus. Vanaf het eerste contact met Dylan tot de afgewerkte installatie: TOP! Ik ben blij dat ik hun de installatie van 2 Daikin buitenunits en 7 binnenunits toevertrouwde: alles verliep volgens afspraak en werd met grote zorg geïnstalleerd. Een geweldig team (ze waren hier met 5), erg professioneel, hebben massa’s ervaring, kennen hun zaak en zijn op elkaar ingespeeld. Ze zijn ook erg bezorgd voor de schoonmaak en details. Het Daikin materiaal geeft ook het gewenste resultaat: lekker warm en geluidsarm. Koelen kan dus ook maar dat is in dit herfstweer niet aan de orde. We zijn dus erg blij met onze keuze van Flowplus, een aanrader!
Nicole Van Schil
Nicole Van Schil
Arno, Dylan , Alexander en nog 2 collega’s, ons huis helemaal voorzien van airco’s voor verwarming en koeling. Wat een team, mensen die hun vak kennen en dit tot in de puntjes uitvoeren. Een aanrader… Merci Flowplus team, you are the best , Nicole en Dirk
Tim Poelmans
Tim Poelmans
Heel blij dat we Dylan en z’n team hebben gekozen voor de plaatsing van onze airco’s. Topgasten die weten wat ze doen en heel proper werken! Ik kan ze alleen maar aanraden!
Marc Verboven
Marc Verboven
Dylan en Arno zijn een super team! Ze weten waar ze mee bezig zijn, hebben een goed zicht op de mogelijkheden van de ruimtes. Alles werd netjes geplaatst en proper opgeleverd. Een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen. Merci mannen. 👍👍👍 M&L
Ivan Kempeneers
Ivan Kempeneers
Wat een professionalisme. Een installatie thuis van 12 airco met warmtepomp, 4 caravans met warmtepomp en airco en tenslotte een warmtewaterboiler. Alles perfect verlopen en een zeer propere afwerking. Er zijn al nieuwe doorgegeven. Bedankt Dylan en Arno. Het was zeer leuk samen te werken. Ik beveel jullie zeker aan.
Claudia Boonen
Claudia Boonen
Pas airco laten installeren door Flow Plus. De binnenunits zien er zeer proper en stijlvol uit. We hebben geopteerd voor die met wat meer opties en nog geen seconde spijt van. De mannen hebben hun werk ook heel netjes gedaan en afgewerkt. Qua prijs zitten zij ook echt heel erg goed. Profiteer zeker nog van de 6% 😉
isam el osri
isam el osri
ik heb 4 binnen units laten installeren in heel het huis en 1 buiten unit op het dak .Zeer snel en proper gewerkt en ook de werkplaatsen proper achtergelaten en ook heel vriendelijke en professioneel werkmannen geven veel tijd en uitleg voor het installeren en ook daarna zeker een aanrader deze firma en prijs en kwaliteit onverslaanbaar echt top !!!!!!!
Ingrid De Decker
Ingrid De Decker
Wij zijn uiterst tevreden over het vakmanschap van Dylan en Arno van de firma Flowplus. Proper werk en plaatsing van de airco’s, zowel binnen als buiten. Goede en duidelijke inlichtingen gekregen zowel voor de werken als erna. Een firma die we zeker aanbevelen.
Christof Markant
Christof Markant
Zeer tevreden van de snelle service. Ook de afwerking is zeer proper gedaan.

Linking expertise to discipline and precision.

With due care, we finish your project to perfection. Our specialists are also available at all times for advice and assistance. Not quite sure what choices you are going to make yet? No problem at all. Contact us, talk to us and be convinced.

 
Logo_atap_3-1.png
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.