flowplus-zwart

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

Een airco in de badkamer

Een airco in de badkamer?
Perfect mogelijk!

Heel wat mensen opteren voor een aircosysteem in de woon- en slaapkamer, maar wist je dat een airco ook in de badkamer een meerwaarde kan hebben? Wij geven je een aantal redenen mee om een airconditioning in de badkamer te overwegen.

Razendsnel een temperatuur op maat

Een koude badkamer ‘s ochtends, hatelijk, toch? Zeker in de winter is een aangename badkamerverwarming een must. Met een performant aircosysteem of een lucht-lucht warmtepomp als alternatief, verwarm je je badkamer efficiënt. 

Een airco heeft helemaal niet veel tijd nodig om je badkamer op temperatuur te brengen. Binnen de 10 minuten heb je een behaaglijke temperatuur. Wist je trouwens dat heel wat airco’s voorzien zijn van wifi, waardoor je de airco zelfs vanuit je bad of bed kunt bedienen. Zo begin je op een zeer aangename manier aan je dag of is het ‘s avonds heerlijk relaxen. 

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden

Elektrische toestellen en vocht, dat wil nogal eens vechten. Daarom is ook niet elke airco geschikt voor in de badkamer. We bekijken graag samen met jou welke airco kan, al blijft een minimumafstand van de douche, het bad of de wasbak wel nodig. In de meeste gevallen kunnen we alsnog een aircoheater in de badkamer plaatsen. 

Niet al te veel vermogen nodig 

Heb je geen balzaal als badkamer, dan is er niet al te veel vermogen nodig om je badkamer te verwarmen of koelen. Wij hebben heel wat compacte airco’s die de nodige power kunnen leveren en er nog goed uitzien ook. Denk maar aan wandmodellen of compacte vloermodellen. Wij voorzien jouw badkamer van een fraaie binnenunit, waardoor je nog meer van je badkamer kunt genieten. 

Contacteer ons

Wil jij de mogelijkheden van een airco in de badkamer of in een andere ruimte overwegen of wil je meteen een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons en we bezorgen je alle mogelijke info. Indien gewenst komen we ook ter plaatse een kijkje nemen om de situatie in te schatten.