flowplus-zwart

03 375 09 00

Abtsdreef 143 B01 • 2940 Stabroek

5 voordelen van airco in je huis!

5 voordelen van airco in je huis!

De laatste paar zomers hebben we recordtemperaturen gehaald tot wel 42 °C. Een airco kan dus zeker een weldaad zijn. Zo kan je nog steeds genieten van de zomer, zonder het gevoel te hebben dat je aan het smelten bent. Wij hebben alvast vijf voordelen die een airco jou kan bieden opgelijst. 

1. Een airco zorgt voor meer productiviteit

In de nasleep van corona is thuiswerken nog steeds bij veel mensen populair. Het is handig en je bent vaak een stuk productiever. Extreme hitte heeft echter negatieve gevolgen op jouw efficiëntie. Wil je in de zomer nog steeds iedere dag je werk op tijd afwerken? Dan is een airco ongetwijfeld dé oplossing voor jou! Door de verkoeling die een airco je biedt blijft je productiviteit op hoog niveau. 

2. Een airco zorgt voor schone lucht in jouw woning

Door het ingebouwde luchtzuiveringssysteem in airco’s helpt dit apparaat met het zuiveren van de lucht in jouw woning. Heb jij last van hooikoorts? Of heb je astma? Een airco kan jouw problemen temperen. Zo haalt een airco irriterende stoffen als huisstofmijt, huidschilfers van dieren, schimmelsporen, stuifmeel en pollen uit de lucht. Omdat je deze luchtdeeltjes niet meer inademt, worden jouw symptomen verlicht en kan je jezelf zorgeloos uitleven tijdens de zomer.

3. Met een airco beheers je de luchtvochtigheid

Je kent wel dat gevoel van een drukkende warmte. Dit heeft meer te maken met de luchtvochtigheid dan met de effectieve temperatuur. In België noemen we onze zomers zwoel, wat betekent dat wij een hoge luchtvochtigheid hebben gecombineerd met hoge temperaturen. Met een airco kan je waterdeeltjes uit de lucht filteren, waardoor de hitte niet meer zo drukkend aanvoelt. Op deze manier kan je terug genieten van de zomer en hoef je niet langer slapeloze tropennachten te doorstaan.

4. Met een airco beheers je de insectenpopulatie in jouw woning

Om je huis te verkoelen zet je zonder airco ‘s nachts vaak een raam open. Dit trekt heel wat muggen en vliegen aan. Reken maar op slapeloze nachten boordevol gezoem in de oren en irritante jeuk. Hou je deze dieren liever buiten? Dan is een airco een goede oplossing. Je hoeft geen ramen meer open te zetten om je huis te verkoelen. Bye bye muggen. 

5. Airco’s zijn nu ook ecologisch

Iedereen is zich tegenwoordig bewust van zijn energiefactuur, maar een airco hoeft hier geen grote impact op te hebben. De airco’s die vandaag gemaakt worden zijn energiezuinig en krijgen vaak een groen energielabel. Op jouw comfort kan je geen prijs plakken. Door de stijgende temperaturen is het slim te investeren in een airco. Je geniet van heel wat voordelen en hedendaagse airconditionings zijn energiezuinig. 

Helemaal mee met de voordelen van een airco

Neem vandaag nog contact op met Flowplus en we adviseren je met plezier. Wij hebben een heel aantal modellen en zorgen voor een vlekkeloze installatie.

Logo_atap_3-1.png
About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.